Luifels

NL caravans levert ook luifels voor uw caravan. Ook hier hebben wij ons gespecialiseerd in het verkopen van een goed gangbaar merk. Wij bij NL Caravans zijn van mening dat het merk Thule ”het merk” is wanneer het gaat om de gangbaarheid van uw luifel, maar wanneer u kiest voor een voortentluifel adviseren wij net zoals bij het kiezen van een voortent de merken Isabella en Dorema aan. Download hier onze Thule brochure

Waarom Thule


Gebruiksgemak

Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels beschikken over een afstandsbediening of schakelaar voor het eenvoudig openen en sluiten van de luifel. Dankzij het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen en bovendien worden ze verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de caravanwand te voorkomen. Stel de steunpoten op de juiste hoogte in door middel van het gebruiksvriendelijke vergrendelingssysteem.

Superieure stabiliteit

Thule luifels zijn uitgerust met stabiele knikarmen in combinatie met een innovatieve rol-as ondersteuning. Dit zorgt niet alleen voor een luifeldoek die perfect op spanning is, maar verhoogt zo ook de windweerstand voor een veiliger gebruik. Afhankelijk van het luifeltype zijn lengtes van 4 meter en meer uitgerust met geïntegreerde spanarmen of met een spanstang om het luifeldoek strakker op te spannen. Al onze luifels zijn getest in verschillende weersomstandigheden voor een optimale stabiliteit.

Aantrekkelijk design

Thule luifels hebben een tijdloos design dat perfect bij uw caravan aansluit. Afhankelijk van het luifeltype heeft u de keuze uit verschillende cassettekleuren: geanodiseerd, wit, antraciet of crème.

Breed assortiment aan accessoires

Thule biedt een breed assortiment aan luifelaccessoires die perfect aansluiten bij uw levensstijl. Thule panelen zijn bijvoorbeeld de ideale oplossing om privacy te creëren en bieden daarnaast bescherming tegen zon, regen en wind. Vergroot je leefruimte buitenshuis door middel van een Thule luifeltent.

Superieure materialen

Alle Thule luifels zijn gemaakt van stevige aluminium profielen die langdurige veiligheid en betrouwbaarheid garanderen. Onze luifels worden bovendien getest onder de zwaarste omstandigheden om ervoor te zorgen dat ze de strengste eisen overstijgen.

Duurzame en kwaliteitsvolle luifeldoeken

Afhankelijk van het luifeltype kunt u kiezen uit verschillende doekkleuren. Het PVC-doek van topkwaliteit bestaat uit 5 lagen en is langs beide zijden bedrukt en gecoat voor kleurvastheid, waterbestendigheid, wasbaarheid en duurzaamheid. U blijft bovendien koel en beschermd dankzij de coating die de weerstand tegen UV en hitte verhoogt.

Aan de wand gemonteerde luifels

Luifels voor caravans worden meestal aan de zijwand gemonteerd. U kunt er zeker van zijn dat er een Thule luifel bij uw caravan past, dankzij ons breed assortiment aan adapters, ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door fabrikanten. En dat is nog niet alles: ze zijn makkelijk in de caravanrail te monteren.

Op het dak gemonteerde luifels

Een op het dak gemonteerde luifel is een geweldige keuze bij ruimte- of breedtebeperkingen. Het zorgt voor een geïntegreerde afwerking en op die manier blijft de caravanrail vrij voor andere doeleinden. Selectie van adapters voor montage op uw caravan beschikbaar.

In de caravanrail gemonteerde luifels

Een in de caravanrail gemonteerde luifel geeft u flexibiliteit. Hij is heel licht in vergelijking met wand- en dakluifels, en gemakkelijk te monteren zonder adapters. Aangezien het niet om een permanente montage gaat, kunt u nog steeds een luifel afwisselen met een voortent.

Back to top