Welke fietsendrager kiest u voor uw vakantieplezier?

Wanneer u weggaat met de caravan of camper kunt u ervoor kiezen om de fietsen mee te nemen. Er is namelijk niets zo fijn als heerlijk fietsen door de natuur of gezellige dorpjes te bezichtigen. NL Caravans heeft diverse merken fietsendragers in het aanbod opgenomen om u zo het beste te kunnen aanbieden. Er zijn vanzelfsprekend verschillende soorten fietsendragers om voor of achter op uw caravan verkrijgen. NL Caravans verkoop fietsendragers van het merk Thule en Enduro. Wij helpen u graag met het kiezen van een fietsdrager! Op dit moment zijn wij nog bezig met de webwinkel. Neem contact met ons op voor meer informatie over de aanschaf van een fietsendrager of de montage ervan.
 
 

De Thule fietsendrager

Met een Thule fietsendrager gemonteerd op de achterwand of op het A-frame van uw caravan kunt u tot wel 3 fietsen meenemen: veilig, gemakkelijk en stevig. Plan uw volgende trip dus maar.

Montage op achterwand of A-frame

Fietsendragers van Thule voor caravans worden aan de achterwand of op het A-frame van uw voertuig gemonteerd. U kunt ze zelfs gebruiken voor het vervoer van e-bikes. Het brede assortiment aan montagesystemen, ontwikkeld met en goedgekeurd door caravan fabrikanten, garandeert een perfecte montage. Zodra ze zijn gemonteerd, heeft u een veilige, stevige en stijlvolle drager met innovatieve functies. De kantelbare fietsendragers voor het A-frame bieden ook een goede toegang tot de disselkast van de caravan.

Getest en goedgekeurd door de besten

Thule fietsendragers zijn gemaakt van extra sterk aluminium om stabiliteit en betrouwbaarheid te garanderen, en zijn al jaren toonaangevend. Ze hebben een TÜV-keurmerk en dat is niet verwonderlijk aangezien ze tot het uiterste zijn getest in het Thule Test Center. Daar doorstaan onze fietsendragers de strengste crashtesten en zware gebruikssimulaties, en overleven ze extremen in hitte, kou, regen, zon en zelfs agressieve chemicaliën.

 


Nieuw in het assortiment bij NL Caravans

De BC260 fietsendrager van Enduro

Het assortiment van NL Caravans is uitgebreid met een fietsendrager voor op de dissel van de caravan. Uniek aan deze drager is het schuifsysteem. Dit makkelijk te bedienen uitschuifsysteem zorgt ervoor dat u te allen tijde bij de bergruimte van de caravan kunt. Het is een kwestie van het ontgrendelen van de veiligheidspinnen en de drager kan naar voor geschoven worden. U kunt de fietsen gewoon op de drager laten staan! Deze fietsendrager is geschikt voor 2 (elektrische) fietsen en weegt slechts ca. 10 kilo.

 

Back to top